make it
personal

We'll find a shirt that's just for you :)


What's your name?
Loading...

Izbornik Dalić na konferenciji za medije u Moskvi

Hrvatski nogometni savez
Hrvatski nogometni savez
Subscribe
18,9 K
86,555 Views
28

Vatreni su doputovali u Moskvu na polufinale Svjetskog prvenstva s Engleskom, a izbornik reprezentacije Zlatko Dalić razgovarao je s predstavnicima medija.

Izbornik Dalić na konferenciji za medije u Moskvi - YouTube
Vatreni su doputovali u Moskvu na polufinale Svjetskog prvenstva s Engleskom, a izbornik reprezentacije Zlatko Dalić razgovarao je s predstavnicima medija.

Izbornik Dalić na konferenciji za medije u Moskvi - Video ...
Watch Izbornik Dalić na konferenciji za medije u Moskvi by paikpankaj44 on Dailymotion here

Izbornik presjek - YouTube
Zlatko Dalić na Lino višebojcu. ... Izbornik Dalić u razgovoru za HNTV - Duration: ... Izbornik Dalić na konferenciji za medije u Moskvi - Duration: 7:39.

Vjekoslav Paun, FIFA (@FIFAWorldCupCRO) | Twitter
Zlatko Dalić gostovao je na konferenciji za medije na stadionu Lužnjiki. "Francuzi su imali dan odmora više, ali bit ćemo spremni, nema opravdanja, jednom u životu igraš finale Svjetskog prvenstva.", rekao je hrvatski izbornik.

Hrvatska Engleska - prva momčad | N1 HR
Na lijevom boku našeg napada trebao bi "operirati" Perišić, a na desnom Rebić, dok će u špici biti Mandžukić. Dalić je jučer na konferenciji za medije kazao da u momčadi želi 100 posto spremne igrače, ali i dodao kako se "još nismo potrošili".

Hrvatska Engleska, prva momčad | N1 HR
Dalić je jučer na konferenciji za medije kazao da u momčadi želi 100 posto spremne igrače, ali i dodao kako se "još nismo potrošili". "Mi želimo 100 posto spremne igrače. Iza nas je pet teških utakmica što je uzelo danak, ali nema alibija i opravdanja.

DEVET HEROJA - Mustafa Isaković Official Video 4K - VidShaker
Izbornik Dalić na konferenciji za medije u Moskvi. 0 Share this with your friends via: ... Podignutih ruku u tišini Žuči Šehović Enveru ti dovu prouči. ... REUPLOAD NA DRUGE KANALE NIJE DOZVOLJEN!!! source. Category: Slovenia Most Popular.

Uživo: Konferencija za medije poslije utakmice s ...
Posljednju konferenciju za medije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji hrvatski izbornik Zlatko Dalić odradit će u najljepšem mogućem trenutku - po završetku velikog finala. Hrvatska i Francuska u nedjelju u Moskvi odlučuju o naslovu svjetskog prvaka, a poslije utakmice pred predstavnike će medija izaći izbornik Vatrenih Zlatko Dalić.